I'll be there to hold you tight.

Kom hem från jobbet nyss :) Bara 5 dagar kvar nu! :D Har vart kul, men ganska jobbigt att jobba 19 dar i sträck.. Har lärt mig kassan bra under dom här dagarna iaf, och lärt mig ta hand om dryga killar i 25-årsåldern som kaxar om hur man ska värma toasts haha ;s Riktigt gulliga tjejer jag jobbar med också!
 
Igår drog jag till Alunda och träffade Linnea och Julia och massa andra :)) Hade en riktigt kul kväll tills efter nattbadet då en telefon sprack.. :/ (inte min, men jag var inblandad, hehe..)
 
Måste fixa mig nu, Rasmus kommer snart! <3
 
 
| | Kommentera |

I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night.

Sämst att inte ha internet.. Har jobbat varje dag (men slutar om en vecka!!!!) Sen har jag träffat massa också! Igår fick jag äntliiiigen träffa Julia, Melinda och Hedda också! Hade inte träffat dom på över en månad så det var riktigt kul att äntligen få träffa dom! Igår var jag först på jobbet (såklart, känns som jag inte gör annat den här sommaren.. ;s) Sen på kvällen drog jag till Hedda och va med Hugo, Hilda, Hedda, Julia, Emil och Linnea. Efter ett tag drog vi till Knutbyparken och mötte upp ännu flera! Riktigt trevligt även fast aina kom och en säkerhets vakt bröt av handleden på en av min kompis.. På väg till jobbet nu dårå, och aa, ikväll ska jag bara hem och sova haha, helt slut! Ha en bra söndag alla! OBS! Gammal bild, hahahah! ;)

| | Kommentera |

Like a girl gone wild.

Internet har dött.. Vi får tillbaka det tidigast på tisdag, men ska försöka blogga så mycket det går ändå (y) Har sovit hos älskling inatt, så mysigt! Och nu är jag på väg in till jobbet.. (y) fjärde dan i rad nu.. ;s Ha en bra dag alla! Puss! :* (palla vara seriös på alla bilder..) ;*

Upp