Rosa Bandet<3

Bröstcancer är den vanligaste cancern bland kvinnor.. Var nionde kvinna drabbas av det någon gång i livet. Oktober är "Rosa bandet månaden" för varje år kör rosa bandet en kampanj. Om alla köper ett Rosa Band dras det in mycket pengar till forskningen. Är man många som gör något litet så blir det tillsammans något stort och alltså många som bidrar till kampen mot bröstcancer. Årets Rosa Band är designat av systrarna bakom klädmärket Dagmar. Kostar 25kr och 23:50 går direkt till cancerforskningen. Banden finns att köpa på Lindex, ica och typ sånna ställen. På onsdag har tv3 en Bröstcancergala, där 9 st kända kvinnliga artister uppträder! 
 
| | Kommentera |

Make it bun dem.

 
Äkta fredagslåt! Ha en bra fredagkväll!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |

I think you already know my name.

Godmorgon! :)
Bara idag kvar, sen en veckas lov! Ska bli så jävla skönt!
 
Var hos naprapaten i förrgår (en som typ undersöker ryggar). Han hade aldrig sett en rygg som min innan, för när jag böjde mig bakåt så böjdes ryggen bara på ett ställe, och inte i en båge som den egentligen ska göra.. :o Han gick och hämtade en annan naprapat  också, och hon sa att hon förstod att jag hade ont i ryggen.. Jag berättade om min hårda säng, och han sa att den troligtvis gjorde så musklerna blev spända, så nu hoppas ju jag på en ny säng dårå ;)
 
Sov hos älskling i onsdags! Han var duktig och gick ner till gymmet och jag satt kvar och spelade (haha?).. Fast gick inte så bra, så började kolla på film istället ;) Kunde inte följa med honom ner och gymma, hade ju inga träningskläder.. ;( synd! ;))
 
Skrev klart en historia uppsats igår.. Satt och skrev på den både före och efter träningen, men blev ändå inte klar och kunde skicka in den förens vid ett.. Träningen gick asdåligt för hela laget, alla var typ skitsega, tappade bollen och passade snett osv.. hahahaha ;)
 
Ha en bra fredag så hörs vi sen!
Måste till skolan nu!
Puss!
 
 
Upp