Update.

Kom upp till Leksand i lördags med älskling. Bor i en stuga precis vid Siljan med han och hans familj. Så sjukt fint här och det har varit sol alla dagar utom en :D ! I förrgår var vi på Leksand sommarland och avslutade kvällen med att kolla på fotbollen som tyvärr gick sådär.. :/

Solat sen 11 imorse nu, och ikväll väntar minigolf och nattbad!

Hörs senare!
Pussar!

Älskar go-cart outfiten.. ;)

Allmänt | | Kommentera |

Always a new vodka.

La mig precis på extra sängen hemma hos Molly. Sjukt skönt efter en sån här dag! Började med att båda våra familjer paddlade kajak. Gick bra fram till hemvägen när jag och Molly skulle testa köra upp för ett mini-vattenfall. Vår båt började ta in vatten och hela min del var under vatten och hela jag blev blöt.. Allt var kaos..

När vi till slut kom hem badade och bastade vi. Sjukt skönt!

Hur trött som helst, men kan ju sova på tåget imorgon.. ;))

Pussgodnatt!

Allmänt | | Kommentera |

Baby, baby vad gör du och var är du på väg?

Alltså det är sjukt hur snabbt sommarlovet går.. Det är redan två veckor sen jag kom hem från Barcelona och jag har haft hur mycket som helst att göra de här två veckorna. Har varit ledig tre dagar sen jag kom hem. Träffade mina tjejer samma dag som jag kom hem, Rasmus dagen efter och var ute med båten med familjen och Rasmus i lördags. Resten av dagarna har jag varit duktig och jobbat (y) Har träffat älskling mycket sen jag kom hem, har även hunnit vara med Frankie en dag och igår sov jag med Hedda. Har inte träffat henne på hur länge som helst, så vi hade mycket snack att ta igen!
 
Borde städa, för dom la in massa skit i mitt rum när jag var borta, haha :/ Men jag gör det lite senare, tänkte fixa lite med bloggen nu istället (y)
 
Hörs sen!
Puss!
 
 
 
Upp