Girl I want to make you sweat.

Har så sjukt ont i kroppen idag, haha.. Tyckte jag hade ont igår, men det är ingenting emot idag.. Träningsvärk + ont för du har ramlat/kastat dig osv.. Plus massa fina blåmärken.. ;)
 
Sov med älskling inatt! Sjukt mysigt! Extra skönt efter att ha sovit på en luftmadrass i flera dagar ;) Vi åkte in till stan idag (vi har studiedag, så har varit ledig heladagen!!) och köpte nya innebandyskor. Mina var sjuukt sköna! 
 
Har varit hemma och pluggat nu i ett par timmar och ska snart åka till Alunda för att sova med mina fina pojke en natt till (a)
 
Vi hörs senare,
pussar!
 
 
| | Kommentera |

We'll call it rugby.

OMG, vilken dag! Var sjukt nervös första matchen för det var min allra första rugby match. Dock vann vi den med 25-5! I rugby får man 5 poöng för varje "mål" så egentligen blev det 5-1 haha! I den andra matchen mötte vi borås. Förlust med 30-20 (alltså 6-4). Sjukt irriterande för det kändes som de gled ur armarna när man skulle tackla de.. Gjorde däremot mina tre första "mål" i andra matchen, så är ändå nöjd (a)
 
På en match (som inte vi spelade) blev det slagsmål?? Var det sjukaste.. Så en blev utvisad och fick inte spela mer.. 
 
Kollade på film nu ikväll och åt asmycket chips och kakor, haha.. Kommer rulla fram imorgon.. :(

Blog u later, puss!
 
 
| | Kommentera |

I'll tell you what I want.

Nej, jag ska inte ha en sån där ful mössa, haha ;)
 
Kom fram för ca en halvtimme sen. Är på en skola i vänersborg för att sova här och imorgon börjar SM i rugby som håller på hela helgen!! :D Sov de två sista timmarna i bilen, haha :/ De första två timmarna innan maten satt vi typ och sjöng till massa tjejlåtar. Alla från killarnas lag åkte i andra bilar utom stackars Nils som fick åka med oss, haha :( Aja, vi lekte massa lekar också så tror han tyckte det var okej :)
 
Alla fixar sig inför sängen nu, så ska också göra det. Vi hörs imorgon, 
Puss!
Upp