2 dagars i Göteborg

Har haft 2 superhärliga och sjukt roliga dagar i Göteborg! Fler bilder kommer så fort jag har laddat över de från kameran!

Har varit på en Mary Kay konferens där man bland annat fått se nyheterna inför iår samt blivit inspirerad inför kommande seminarie-år av helt fantastiska talare. Var medbjuden som gäst och tanken är att jag ska börja jobba med det så fort jag fyllt 18!!
| | En kommentar |

Mot Göteborg

Började lite smått med att jobba på UF-företagen idag! Sjukt svårt att komma på affärsidéer, men det ska nog bli bra! Ska göra UF med Michan, Hanna och Jossan även fast alla säger att man inte ska göra UF-företag med sin närmsta kompisar.. Tror dock vi kommer klara det ganska bra!!
 
Fick sluta en timme tidigare så vi (jag, Michan, Hanna och Jossan) gick och tog varsin frappe på espresso house. troligtvis årets sista eftersom det börjar bli så kallt nu, hehe..... Pratade igenom allt möjligt! Även fast jag träffar de varje dag så har vi jämt så sjukt mycket att prata om, haha! Fattar inte hur vi lyckas.... ;)
 
Sitter på tåget till Stockholm nu för en snabb mellanlandning där innan jag åker vidare till Göteborg! Ska följa med mamma på en av hennes jobbkonferanser. Eftersom hon jobbar med Mary Kay (smink, hudvård osv) så tror jag det kommer bli riktigt kul!!
 
Hoppas ni får en bra helg så hörs vi!!
Puss!
 
 
| | En kommentar |

Ice bucket challenge

Blev nominerad av Elinpå Ice bucket challenge, så var tvungen att göra detta! Var ett tag sen, men har inte riktigt fattat om jag kunde lägga upp filmen direkt på bloggen eller om jag var tvungen att lägga upp på youtube, och sen bloggen.. Det slutade med youtube, haha ;) Rasmus filmade och fyllde hinken, och han stod och spolade skitlänge innan bara för att det skulle bli extra kallt ":)" och när han slutat filma tog han slangen och sprutade ännu mer vatten på mig.. Kanske inte det bästa när jag redan var sjuk när jag gjorde detta, haha.....
 
Upp