Friskolekampen

Friskolekampen igår! För er som inte vet vad det är, så är det när Uppsalas friskolor tävlar i fotboll och innebandy, och även bästa maskot och bästa hejarklack. Finns även en pokal för den som vinner hela friskolekampen. 
 
JENSEN (min skola) var hurr duktiga som helst och kom långt i båda grejerna. Tyvärr åkte vi ut i semifinalen i innebandyn så där kom vi trea eller fyra. I fotbollen däremot, så gick det bättre. Kom till final där vi fick möta Thorén, våra största rivaler. Vann mot de vilket betydde att vi vann hela fotbollen! Grillska vann innebandyn och Thorén vann bästa hejarklack och bästa maskot. Och de som vann den största pokalen och därmed hela friskolekampen var.. JENSEN!
 
Riktigt rolig dag och sjukt kul vilken skolanda alla får, haha! ;)
 
Fotbollen i lilla hallen 
 
 Publik
 
 Taggade tjejer
 
 Innebandyn i a-hallen, oklart varför denna bild blev mini?
 
 Viiiinst
 
Glad
 
 
 
 
 
| | Kommentera |

Sjuk

Har mest legat i sängen de två senaste dagarna och inte orkat göra så mycket. Var dock tvungen att göra klart det sista på spanskan igår eftersom den skulle in då. 
 
Låg i sängen hela dagen igår pga orkade inte så mycket mer. Idag har jag däremot känt mig lite piggare ialllafall. Har varit på akuten idag också, men de tyckte allt såg bra ut så de skrev ut ett till recept citodon och sen fick jag åka hem. Har även hunnit vara in till stan för ett möte som gick jättebra! Bara detaljer kvar att fixa nu. 
 
Kommit hem igen nu och ska åka ett par timmar till älskling nu på kvällen. Känns som det var eeevigheter sen jag träffade honom när det egentligen bara var i söndags..
 
Vi hörs senare! Puss!
 
 
| | Kommentera |

10.54

Godmorgon bloggen!
 
Blev hemma idag då jag hade så sjukt ont i huvudet imorse.. Hade även riktigt ont i huvudet igårkväll, så kunde inte somna heller.. Är inne på om jag fick en mindre hjärnskakning för några veckor sen.. Höll på att bli bättre, så tänkte att jag kunde spela innebandymatchen igår, men tror att det var därför det blev värre igen..
 
Vaknade igen för kanske en och en halv timme sen, skönt ändå att inte vrida allt för mycket på dygnet! 
 
Vi hörs senare, tänkte att jag skulle plugga nu.
 
Pussar!
 
Bild lånad från Hanna när vi "klättarde ut" till så högt och långt ut det gick att komma på toppen!
Upp