In night, I just imagine how you put your love on me.

EDIT: Reklamfilmen från igår var tvungen att bryta mot marknadsföringslagen. 
 
 
Gymmade med Hanna efter skolan igår. Körde "vårat" pass som gym-instruktören satt ihop åt oss. Drog vidare till Gränby sen för att kolla lite på jeans. Hittade ett perfekt par från tiger of sweden. Visar de senare! Fick även med mig två nya gellack-färger. En silverglittrig och en rosaglittrig. Den rosaglittriga fanns inte ens på provkartan, så ren chansning ;) Men testade på en nagel och tyckte det blev ganska fint. Ser lite girly ut, haha! Jag är dock inte en sån som vill att allt ska vara rosa, fluffigt och "tjejigt" utan har alltid varit lite mer "pojkflicka".
 
Var på en långfärdsskidteknik (?) kurs i Storvreta igår kväll med Markus. Riktigt kul och fick lära mig massor som jag inte hade en aning om! Känner faktiskt lite i magen, axlarna och bröstet (y) HAn som ledde det sa även att man skulle börja varje tur med att åka en bit utan stavar för att öva upp balans och kordination. Många använde stavarna och då gick mycket energi i armarna åt det istället föör att använda den energin till att ta sig framåt istället!
 
Pussar!
 
| | Kommentera |

2 odd molly wanties

Båda blusarna är från "sensing spring" och tycker de är huuur fina som helst! Vill ha båda soo badly!
 
 
HÄR
 
 
 
HÄR
| | Kommentera |

9.47

Skola mellan 8-11.15 i måndags. Gymmet efter det. Var själv hemma sen i hur många timmar som helst, men var ganska skönt. Hann plugga mycket matte, ta en lång varm dusch med fotfilning, ansiktsmask, hårinpackning, rakning av ben osv. Blev en plugg och spakväll!
 
Mötte upp mina babes Linnea och Hedda igår efter skolan för en fika. Tog igen massa snack och började prata lite mer om resa i sommar! Skulle vara så sjukt kul att åka bara vi tre!! Drog till älsklingen efter och sen innebandyträning. Gick hyfsat och fick vara back-par med al så ;)
 
Sitter i skolan just nu, har haft företagsekonomii snart två timmar. Dock har det varit en ganska kul lektion som inte har varit allt för jobbig. Spelat in reklamfilmer i drygt en timme, PP och sen kollat på allas reklamer. Våran hittar ni HÄR! :D
 
Bild från 7an eller 8an, hahaha!
 
Upp