Måndag igen

 
Efter idag är det bara 4 (!!!) måndagar kvar innan vi får jullov! Ganska så skönt! Halvseg dag idag eftersom jag bara hade två lektioner varav en var svenska i två och en halv timme.. Dock fick vi jobba hemma så hann med 3-bussen!! Hann plugga lite, kolla på ph, träffa Rasmus ett par timmar och fixa lite hemma innan jag nu snart ska gå och lägga mig! Vi hörs imorgon, puss & sov gott!
 
| | En kommentar |

Helgen

Lite kort om helgen..!
 
Var med Rasmus i fredags. Gick ner till hallen och kollade på a-herrarnas innebandymatch med hans kompisar! De mötte Gottsunda och spelade väl helt okej! Efter blev det dock världens pådrag på twitter på grund av Alundas "hejarklack" som inte riktigt skötte sig lika bra som spelarna.. Skrek könsord till motståndarna, drack sprit (i en sporthall?) och massa skit. Tycker sånt är ganska onödigt och förstår inte alls vad de får ut av det.. Målvakten i Gottsunda skulle däremot blivit matchens lirare om jag fick bestämma. Sjukt cool, haha! Inte bara det att han var riktigt bra, men när Alunda fick en straff så skulle "klacken" på kanske 15-20 pers psyka honom på olika sätt. Då helt plötsligt säger han något kaxigt tillbaka, räddar straffen och pekar sen på klacken. Klockren, haha!
 
 
 
 
Jobbade i lördags och drog sen hem till Michan för att fira henne! Hon bjöd på pizza och vin innan vi drog ut på salu! Jag och Hanna tog däremot en buss tidigare än de andra eftersom vi hade några som vi skulle möta i stan! Skulle sova hos Hedda och vi satt och hade deeptalk till 4-halv 5 kanske innan Henke och Linnea kom och sov där dom med!
 
Haha dåligt lyckliga
 
Toa-selfie
 
Mina och Heddas nya BFFs, hahaha
 
 
 Älskling<3
 
Drog ganska tidigt i söndags och åkte då för att kolla på lillebrors innebandy-match! Han var superduktig (som vanligt) och lyckades göra två mål!! Åkte hem och fixade lite saker inför veckan innan jag drog till Alunda och sov hos Rasmus!
| | Kommentera |

Fredag<3

Äntligen fredag och firar in den med denna bild på mina finaste tjejer!
Upp