15 december, tenta & häng

Hade omtenta på externredovisningen imorse. Första externtentan kuggade alltså 65% av klassen, haha.. Så var ganska många som skrev igen idag. Kändes riktigt bra på vissa frågor och riktigt dåligt på andra, men jag hoppas att jag fick tillräckligt med poäng för godkänt.. Skulle vara så skönt att bli av med ytterligare en kurs och inte ha den ligga och släpa.. Men aja, nu är den skriven iallafall och det går inte att göra något mer åt den, så all fokus på nästa tenta (jöken) som är 19 januari. Lika stor som de två första kurserna ihop så vill verkligen till att man börjar plugga till den tentan i tid!!
 
Hänger med Anna och Hanna nu och vi har hunnit kolla lite på frågorna till dagens föreläsning samt kolla på en film. Så skönt att bara släppa allt och att all stress släpper så fort man skrivit en tenta. 
 
Tog en pw med Jesper igårkväll också för att få bort tankarna på något annat än externredovisning.. Sjukt skönt och vi var ute i 1,5h innan vi började frysa för mycket haha..
 
Ska till föreläsningen nu iallafall, börjar om en kvart! PUSS!
 
 
| | Kommentera |

Tunntöming, Luciabandy ich Ove-invigning

Slicken BoIS första år i Lucia-bandyn. Kir-flaskor i vattenstället istället för vattenflaskor.
 
Förning på G
 
Coach Walle
 
 
Linn<3
 
Typsik studentkyl?
 
Hahaha........
 
Alltså <3 Oklart varför dom bär mig dock
 
Sjukt happy man är på alla bilder iaf
 
 Hahah vad gör jag och Linn ens? :/
 
Var tunntöming, Luciabandy och Ove-invigning i onsdags. Så sjuuukt kul. Började vid 11 med Luciabandy i laget Slicken BoIS (haha). Sjukt kul att köra och ryktet spred sig fort om våra "vattenflaskor" vilket alltså var Kir-flaskor vi ställt i ett vattenställ. Vi kom fyra iallfall! Och tänker inte säga hur många lag som var med HAHA..
 
Sen åkte hela laget + övriga medlemmar kring laget ( t ex massör, cheerleader osv) hem. Tror de flesta både hann med att ta en powernap och käka något innan vi sågs hos mig för att föra lite inför kvällen. Jäklar vad med folk det var, och kom även ner en granne från våningen ovanför och joinade haha! :)
 
Runt nio-tiden drog vi till NV (nya vall, ekonomerna och mäklarnas föreningshus), för att hämta ut våra ovar (de röda overallerna på bilderna). Dessa används till största del vid nollningen för att visa vilka som redan pluggar och som alltså inte är nollor. Vi sprang bland annat en hinderbana under invigningen som började med att man skulle svepa en öl (sjukt kul när man inte  gillar öl....), krypa under plankor, snurra runt stolar, ta en shot på mitten (vändplatsen) och springa samma väg tillbaka. Alla vi som invigdes fick även en öl uppochner vänd i bakfickan på oven och vi fick inte ta ur flaskan förens hela runnit ut. Blev riktigt chockad när någon vände i min ficka, för hängde inte med på vad vi gjorde, haha.. Dock tror jag ingen var riktigt helt beredd heller. Värsta är ju dock att man abslout INTE får tvätta denna ove, och min ser hemsk ut efter EN kväll hahah.. Men aja. Sjukt bra kväll iallafall, men det brukar jag tycka om de flesta kvällarna i Gävle!
 
Ska försöka uppdatera mer, tänker att det blir lättare att hinna nu när det inte går så mycket tid på att pendla längre ;)) Pussar i massor!!
| | Kommentera |

Officiellt halvt Gävle-bo!!

 
AAh, äntligen flyttat upp till Gävle! Blev bestämt spontant i söndags?? Började kolla på lägenheter då och bokade samma kväll! Ska bli så skönt nu i vinter att slippa pendla med krångliga tåg och som bara tar massa tid. Räknar det dock inte som att jag flyttat hemifrån eftersom jag kommer åka hem och bo hemma ganska ofta ändå! Men det blir nog bra! Har inga möbler alls, men tänkte försöka fixa upp det i mellandagarna! Det enda jag har är en luftmadrass och en skrivbordsstol i möbelväg haha.. Är helt ärligt riktigt glad över detta, känns absolut som rätt beslut!
Upp