Sportlov

Första dagen i skolan efter sportlovet idag. "Försov" mig imorse dock.. Hade planer på att gå upp runt 8 så jag skulle hinna fixa massa saker innan skolan (började halv ett idag), men blev väckt av mamma ca en timme innan bussen gick, haha..
 
Har inte haft så mycket lov eftersom jag har jobbat tisdag-söndag. Drog dock ut i onsdags med Linnea, Melinda, Julia och Cissi, sen träffade jag sjukt många jag kände inne på bj också. Sov hos Hedda (i stan, vilket var så skönt!) med två av hennes kompisar. Hade riktigt kul på natten när vi kommit hem också och tror vi spenderade ca en halvtimme att leta efter Heddas mobil som hon lyckats tappa bort. Vi var alltså i en etta så var inte jättemånga ställen den kunde vara på heller...... Sjukt skönt när vi hittade den och kunde gå och lägga oss iallafall hahah..
 
 
| | Kommentera |

Alla <3 dag


Några bilder från mitt alla hjärtans dag! När vi fixade inför kvällens fest och sista bilden är från dagen efter när jag skulle upp och hämta en spade och ett paraply som av någon anledning låg på taket???? Tyckte det var en kul kväll i lördags, men det hade varit roligare om man sluppit städa dagen efter samt inte så mycket hade varit sönder? T ex hade någon kastat ut en träningscykel ut i snön från en trappa? Vem gör ens något sånt.. Samma så hade någon dragit ner en skåplucka så Melindas storebror fick komma och skruva upp den.. Så kvällen var kul, men hade varit roligare om inte folk förstört så mycket...... Jag och Rasmus gick (!) iallafall hem till nigningar sov sen! Är kanske 3 km, men känns långt när man bara har nylonstrumpbyxor haha ;)

Puss!
| | Kommentera |

Alla hjärtans dag

Visste ni att kärleken på alla hjärtans dag kommer från att fåglar i mitten av februari försökte hitta sin partner vilket gjorde att människorna på så sätt blev inspirerarade och ville veta vem som skulle bli deras valentin? Och den person en "skulle" de hålla ihop med i minst ett år. (Källa: Wikipedia)
 
Idag är det ju äntligen alla hjärtans dag och för mig har det aldrig varit något superromantiskt som från en film. I år så är jag tillsammans med fem av mina babes värd för en "alla hjärtans dag-fest" vilket ska bli så kul! Vi ska till lokalen redan vid 3 idag för att börja fixa med pyntet osv innan planen är att vi ska beställa pizza, börja fixa oss själva och lite så! Riktigt "tjej-fix" alltså! ;) Förhoppningsvis går det bättre än det brukar när man ska fixa sig med dom eftersom alla (de flesta) vet vad de ska ha på sig den här gången och det brukar alltid vara det svåraste hahah.. Hoppas vi hinner klart med allt innan gästerna kommer vid 8 bara..... ;)
 
Hoppas ni får en riktigt fin alla hjärtans dag, antingen med er partner, era närmsta
vänner eller bara ett gäng sköna personer!
 
Pussar!
 
        
Upp