LördagsHade match i lördags eftermiddag och drog ganska direkt till AL dit Linnea, Julia och Melinda också kom. Vi började kvällen med drinkkväll bara vi tjejer innan det även började droppa in killar och bli lite mer "krök-aktigt". Även Rasmus kom dit vid halv ett-kvart i ett kanske vilket jag tyckte var sjukt kul! Tycker det är så himla gos när han vill följa med på "mina" grejer!

Kom hem vid 6 kanske och jag gick upp redan 9.30 för skulle jobba mellan 1-4 och var tvungen att hinna hem emellan för att hämta jobbkläder! Dock hann jag sova ca 45 min till när jag var hemma som tur var!
| | Kommentera |

Wish we never broke up

Påväg in mot andra skoldagen nu!

Sov med Rasmus inatt men det var ändå ganska lätt att komma upp! Brukar vara hur svårt som helst att lämna honom när han ligger kvar i sängen.. Känner mig inte heller allt för trött men tror det var för att vi la oss i bra tid och även att vi sov middag ett par timmar mellan skolan och min innebandyträning! Sjukt skönt iallafall!

Rasmus hade alltså köpt ägg och bacon igår som han skulle göra till mig imorse. När han fick veta att jag skulle ta bussen 10 över sju var han dock inte lika taggad så jag sa att vi kunde ta det en annan dag. Men imorse hade han ändå ställt larm för att han skulle gå upp och överraska mig! Dock blev det inte riktigt så eftersom jag vaknade av hans alarm och fick väcka honom, hahah.. Men det är tanken som räknas och den var ju gullig iallafall!

Pussar!| | Kommentera |

Måndags-utgång

Alla bilder kanske inte alltid är dom charmigaste på oss tre, hahah<3

Gick ut i måndags med dessa finisar! Hade sjukt kul både innan och under tiden vi gick ut! Efter blev nästan helt perfekt det med!

Fick skjuts hem med al och det blev självklart ett stopp vid donken på hemvägen ;) Stoffe, som också fick skjuts hem, försökte alltså ragga på hon som stod i kassan på donken vilket var ganska kul eftersom han blev så ledsen när han inte fick hennes nummer.. :/

Tidigare på kvällen hade jag och Alicia gått ett tag på stan. Och vi hittade något på hm som man kunde "puffa" glitter ur! Såg ut som en gammaldags parfymflaska fast mindre. Hade såå kul med den hela kvällen och gick runt och glittrade på alla, hahaha..

Puss!
Upp