Stress jobbdag

Michelle är fin på jobbet <3

Lunch 👌🏼


Finii

Haha så kaos jobb-pass idag.. Finns 2 Landings och började mitt pass med 1 timme på det som finns i st pers gallerian. Sen sprang jag över till det andra och jobbade 2 stressiga timmar där innan jag sprang tillbaka till st per och jobbade 3 timmar till där. När jag väl fick gå hem glömde jag både kläder & skor så fick vända och var nära att missa bussen..

Har hängt med Melinda ikväll och nu ligger vi i sängen och taggar varsitt jobb-pass imorgon med!

Puss!

| | Kommentera |

Vad en burk Cola gör med din kropp


Läste en artikel om vad som hände om man drack en burk Cola och blev chockad. Visste att det var illa, men inte SÅ illa.. Tur att man inte tycker om Cola.. ;)

Källa: http://www.newsner.com/2015/07/apotekarens-bild-pa-vad-som-hander-i-kroppen-om-du-dricker-en-burk-coca-cola-sprids-som-en-lopeld/

| | Kommentera |

Tema Charter

 
 
 
 
 

 
 
Var ju som tidigare skrivet ute i onsdags!  Drog till Melinda på kvällen och vi fixade oss, förade lite och så! Väl inne på Bj mötte vi upp Linnea och Julia också och vi dansade, drack drinkar & var ute och pratade! 
 
Rasmus kom och skulle hämta oss kl3, men efter mycket om och men blev det bara jag och Stoffe som åkte med. Vi skulle köra en drive in på donken och på första stället kunde man inte betala med kort.. Så då åkte vi vidare till andra donken. Där skulle Stoffe beställa, men skulle driva med de framför och beställde massa cheeseburgare extra åt dom.. Så då var vi tvungna att dra iväg och vänta ett tag så att de han beställde åt hann åka. Tredje gången vi åkte drive in så lyckades Stoffe bli osams med han vi skulle beställa av, så då fick vi åka och parkera och skulle gå in. Sen när vi iprincip var framme skulle vi av någon anledning som jag fortfarande inte fattat vända och åka till det första donken igen. Så då drog vi dit och gick in där. Sjukt lång kö och tog jättelång tid med allt, var även några som skulle börja bråka med både Rasmus och Stoffe, men det löste sig och till sist fick vi vår mat och kunde åka hem. Tog alltså TVÅ TIMMAR att åka en sträcka som vanligtvis tar en halvtimme........ Och stackars Rasmus somnade inte förens halv 6 och han skulle upp igen klockan 6 för att jobba.. Stackarn haha, men vi pratade igår om att båda vi satt och dog av garv iprincip hela bilresan i de där två timmarna.
 
Hängde med Melinda ett par timmar igår. Åt pizza och snackade igenom onsdags-kvällen innan jag drog och tränade innebandy ett tag på kvällen (bra uppladdning jag vet, hahah....). Rasmus hämtade mig efter träningen och vi åkte hem till mig och åt svampmackor (love it). Innan vi gick och la oss. Båda helt slut, haha.... Så sov sjukt gott inatt, var riktigt skönt!
 
Nu taggar jag jobb och ikväll blir det häng med Melinda!
Puuss!!
Upp