I staden som aldrig lerHaha älskar dom här bilderna, speciellt att man ser hur redo han gör sig på första bilden haha ;)

Sitter på bussen in mot stan nu, har tidig vecka dock inte så jobbigt eftersom jag har lektioner 2 dagar! Sen är det inte så jobbigt att gå upp med det här vädret! Visst att det är lite kallt på morgonen, men fortfarande blir man på sååå mycket bättre humör av solen!!

Hörs senare, puss!
| | Kommentera |

Våga vara egen

Stod på våga vara egen-mässan med UF-företaget i torsdag och jag måste säga att det är SÅ skönt att det är över haha.. Allt jobb innan plus allt i skolan osv och att man skulle stå där när man visste att man hade så mycket annat plugg att göra blev bara så stressigt.. Sen började vi lite sent med fixandet av montern också.. Men när vi väl fått upp montern och fixat allt var det ändå helt okej att stå där och jag trodde dagen skulle bli jätteseg, men det gick ändå fort med tanke på att jag var där i över 12 timmar!

Sitter på bussen på väg till jobbet nu! Ska hoppa in en timme tidigare idag och det gick faktiskt lättare än vanligt att komma upp imorse också!

Pussar!
| | Kommentera |

Öppet Hus - Högskolan i Gävle

Var på Högskolan i Gävle igår och allt känns MYCKET klarare angående hur jag vill göra sen efter studenten, vad jag vill plugga och så vidare! Så himla skönt! Det enda jobbiga är boendet.. Om jag ska flytta dit, pendla eller hur jag vill göra.. Men det löser sig! Är ju ändå ett par månader kvar innan jag behöver börja tänka på det oavsett! :)

Eftersom det var öppet hus så ha de olika föreläsningar. En "stor" om skolan i sig och sen många små som handlade om de olika programmen! Fick även gå en "guidad tur" bort till Gävles studentbostäder (som låg ca 1 min från skolan om ens det) och de var såå fräscha! Något som var bra var även att Gävle högskola hade bostadsgarnti för studenter som inte hor i det länet!  Hann även prata 2 gånger med syven (haha), någon annan lärare + 6 studenter! Har också fått svar på nästan alla de frågor jag hade vilket känns så bra eftersom allt är mer "bestämt" nu!
Upp