Slutet


Inte långt kvar nu! Exakt två veckor idag!! Det som är ännu sjukare är att det är MINDRE än två veckor tills jag tar studenten! Är sjukt taggad, men samtidigt så nervös pga så mycket press att dagen ska bli så bra.. Tänk om det regnar, så skulle ju hela dagen förstöras..

Sista riktiga skoldagen idag! Efter idag är jag klar med alla uppgifter för gymnasiet! Tänkte fira det med celsius profilskiva ikväll, och imorgon är det äntligen vår skiva också! Ska bli riktigt kul! Längtat SÅ mycket till att få veta min "klassens ..." haha!

Pussar & kramar!!
| | Kommentera |

Update

Ska ha matte-nationella i matte 3b nu om bara 1,5h. SÅ nervös..

Anledningen till att jag inte har bloggat på så länge är för att det hänt så sjukt mycket! Har varit på skivor, massa plugg, min väska och mobil har blivit snodd osv.. Ska berätta mer om väsk- och mobilincidenten sen ikväll.

Mindre än en vecka kvar till min egen skiva nu också! Och samma dag som vi på Jensen fixar en skiva med tema pyjamasparty, så är även alla våra uppgifter klara! Så blir lite som en "firning" av det!!

Ska bli så skönt att alla uppgifter snart är inlämnade och att snart få ta studenten!! Har dock inte fattat än hur snart det egentligen är..

| | Kommentera |

"We came as one"


Årets skivdebut igår! Fyris ekonomi-klassers skiva med temat "we came as one". Sjukt kul och det var SÅ mycket folk! Blev till och med fullt! Hade världens bästa förkrök med massa fina tjejer innan! Lite stressigt, men så blir det alltid haha! Dansade så mycket hela kvällen! Tyckte inte alls om att dansa förut men har börjat tycka om det mer och mer nu!!

Dags för skola snart. Tur att vi har sen vecka iallafall så vi börjar halv 1 istället för 8, haha.. Sen är det bara att tagga om tills ikväll då det är Kattes skiva med 90s bitch tema! Puss!
Upp