Todays

Så glad över att jag fick träffa tjejerna igår! Hann med en massa snack om allt och alla haha!
 
Började dagen med att sova hela vägen på tåget mellan uppsala och gävle. Sjukt skönt och man känner sig som en ny människa när man vaknar, hahah.. Fortsatte med nästsista föreläsningen för den här kursen. Så sjukt, tiden går så fort haha.. Hämtade min tenta efter och fick se exakt vad det var jag hade gjort rätt eller fel på, kände mig riktigt smart angående vissa saker jag svarat! 
 
Sitter och pluggar just nu med Wael och Tim och ikväll ska vi mingla med representanter från Notar och de bjuder även på mat samt håller i en säljträning!
 
Pusss!
 
 
| | Kommentera |

Föreläsningsledig + tentaresultat

Ledig från föreläsningar idag! Så skönt att inte pendla upp till Gävle utan hinna med lite saker här hemma! Har bland annat hunnit träna, få iväg ett par viktiga mail, rensa bort lite sommarkläder och snart ska jag in till stan igen för att möta upp Hanna, Michan och Jossan för lite middag och skitsnack. 
 
Lunchade med Linn igår efter föreläsningen och catchade upp lite. Superhärlig tjej det där! Vi åt på java i Gävle vilket var ett supermysigt ställe. Väldigt mörkt dock, haha.. Matväg fanns allt möjligt, surdegstoaster, foccacias, pastarätter osv. Väldigt blandat! Kommer nog bli fler luncher där!
 
Fick igår även reda på att jag klarade min första tenta!!! Så sjukt kul och SKÖNT! Ni som någon gång skrivit en tenta vet hur det känns! Så glad iallafall och nu blir fokuset på att klara nästa tenta som är externredovisning. Brukar vara ca 50% som failar på den tentan, så är liiite stressad haha!
 
Pussar i massor!
 
 
| | Kommentera |

Oktoberfest!!

Som jag tidigare skrev var det oktoberfest i onsdags! Tyckte det blev en sjukt lyckad kväll! Hade även i uppgift att presentera maten vi åt under middagen innan det blev ett dansgolv vilket var riktigt kul eftersom alla var så jäkla hungriga och jublade så fort jag sa något om mat.. ;) 
 
När man blir tredje hjulet
 
Suddiga och glada även fast ingen dricker öl
 
 
Om ni undrar varför det står fastighetsbyrån på vissa bilder är det för att de sponsrade kvällen samt även hade ett tio-tal representanter där för att lära känna oss studenter på ett avslappnat sätt!
Upp