Student på riktigt

Godmorgon finisar!

Sitter med en latte på väg mot dagens föreläsning nu. Börjar bli student på riktigt nu med kaffe och grejer, haha.. Exakt en vecka sen idag som jag hade min första föreläsning någonsin! Tycker det helt ärligt är riktigt kul!! Lär mig så mycket på dessa föreläsningar samt att det även är så intressant! Fick min första bok i kursen igår också, så satt och bläddrade lite i den igår med! Ska hämta minst en bok till idag med, så blir hem och fortsätta plugga direkt sen!

Pussar!| | Kommentera |

Contouring med foundation!

 
 
Tips!! Öva mycket innan ni ska använda det "på riktigt". Detta gäller de flesta oliak sorters av makeuper och contouring-metoder. Gjorde en gång det misstaget att tro att jag kunde vad som helst och skulle göra en jätteavancerad sminkning som jag aldrig gjort föriut innan en utgång.. Slutade med att jag fick tvätta bort allt och stress-sminka mig på slutet..
| | Kommentera |

Min målbild - ett år framåt

 
 
I torsdags efter min föreläsning åkte jag ner till Göteborg för en jobb-konferens. Jobbar med Mary Kay vilket är såå himla kul! Denna konferens är slutet på ett "Mary-Kay år" och början på ett nytt. Det är massa inspirerande talare på dagarna, och på fredag-kvällen är det en gala där alla klär upp sig i sina finaste klänningar. Det är underhållning och har du uppnått olika mål under året så uppmärksammas du på scen framför drygt 3000 personer! Hur sjukt?! Du är din egen chef, du bestämmer hur mycket och när du vill jobba, samt även hur mycket du vill tjäna. Finns massa olika planer för att hjälpa dig till det yttersta. 
 
Precis som vid ett "vanligt" nyår så sätter alla "mål" eller "nyårslöften" inför nästkommande år. Ett utav dessa har jag bestämt mig för. Det är att vid seminariet (konferensen) nästa år ska jag bära den röda kavajen jag provar på bilden! Den bilden är min målbild och om jag någon gång börjar komma av mig, tveka eller börja ge upp ska jag kolla på bilden och komma ihåg hur bra känsla det var att ta på sig den! Har ju redan provat ut storlek och allt alltså ;) Den röda kavajen symboliserar dig som team-leader. Vi är ständigt på jakt efter nya positiva kvinnor (och män med för den delen) som vill göra det vi gör! Vi letar efter någon med samma go-give anda som alla andra inom Mary Kay har. Det innebär att du alltid tänker på andra utan att förvänta dig något tillbaka! Ytterligare en sak är att företagets absolut viktigaste punkt är att alla arbetar efter den gyllene regeln vilket verkligen märks jämfört med vissa andra arbetsplatser! En team-leader är alltså en sån som hjälpt minst tre personer med att komma igång med jobbet som kan förverkliga hennes drömmar! Detta är då ett utav mina mål. Ytterligare ett är att hjälpa kvinnor att få testa våra produkter eftersom dessa är riktigt bra, vilket många tyvärr inte vet om eftersom de inte säljs i en vanlig butik, utan bara av din Mary Kay konsult. Du måste även få testa produkterna innan du bestämmer dig för om du vill köpa dessa eller inte. Detta eftersom du ska kunna prova ut produkter efter just DIN hudtyp!
Bildbomb med ännu fler bilder från dessa underbara två dagar kommer inom kort, så håll utkik!
Puss! <3
Upp