Underbara nollning <3

Ah! Återigen haft en så sjukt kul nollning! Längtar redan till nästa i sommar!
 
Har ju varit olika teman 3 av dagarna, vilka har varit fjortis, disco och afterski! Så himla kul! Sen att det är jordens skönaste människor man får hänga med konstant i en vecka gör ju bara allt ännu bättre!
 
Mindre bra med veckan var att min touch på telefonen slutade funka någon gång i onsdags-natt så har inte kunnat använda den alls efter det haha.. Hämtade den morgon efter och den hade tydligen legat på dansgolvet, så egentligen inte så konstigt, haha.. :/
 
Bara att tagga om till tack-sittningen, dock oklart när den är, men är ungefär som en "reunion" av nollningen!
 
Var ju som tidigare skrivet fusknolla, och alla "riktiga" nollor blev så chockade när de insåg att jag inte skulle gå med de och inte ens gick ekonomi. Så jäkla kul att se deras ansiktsuttryck! Enda jobbiga med det var att man var tvungen att köra lambo på scen, och lambo är väl kul, men var tvungen att dricka öl och gillar verkligen inte det....... Hahah.. För en av lagledarna i mitt lag lovade att han skulle fixa att jag skulle få en cider istället, men den som han pratade med hade ba "äsch, låt henne lida lite på scen, det blir kul!, så man ba haha tack :/
 
Sjukt kul, går inte ens att beskriva! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |

Fogde-upptakt

Fogde-upptakt igår vilket är "uppladdningen" inför nollningen! Var riktigt kul, både förkröket och själva "utgången"! Skönaste är att man inte behöver stressa över vad man ska ha på sig eftersom det alltid brukar vara teman, och igår var det tema "ove". Så alla hade sina röda ove(raller) på sig, skitfult egentligen, men gör ingenting eftersom alla har de på sig haha!
 
 
| | Kommentera |

Snart dags igen..!!

Ah så sjukt KUL! På måndag ska vårens ekonomer nollas eftersom ekonomerna kan börja både på hösten och våren. Vi mäklare kan bara börja vårt program på hösten.. Ska bli riktigt kul och är extra taggad eftersom jag under nästa vecka ska vara fusknolla, dvs låtsas att jag börjar ekonomi med de. Min uppgift är då att få igång mitt lag, peppa de, få med de på olika grejer samt ska "få de minnas sin nollning", haha.. Men ska försöka så gott det går! Dock många som sagt både att "du kommer försäga dig" och "åh du passar perfekt som fusknolla", så vi får se.. ;) Eftersom jag har ganska ovanligt efternamn kommer jag dock behöva byta så de ej kan söka upp mig, så på måndag heter jag "Palmgren" istället för "Palsander" haha!
 
Kommer även behöva göra min facebook privat, samt byta profilbild både där samt på instagram.. :/ Sen tror jag att jag eventuellt kommer behöva låsa bloggen från måndag till fredag nästa vecka. Vet ej hur det fungerar men vill att ni ska veta att om det är både användarnamn och lösenord är användarnamnet "Fanny" och lösenordet "Palsander". Är det dock bara lösenord så är det "Palsander" som gäller där med! (Lite ego kanske, men kändes lättast att minnas haha!). Dock låser jag den ej förens på måndag!!
 
Sjukt taggad och riktigt skönt break från plugg efter jöken-tentan som jag skrev igår (i 4!!! timmar).
 
Vi hörs! Pussar i massor!! <3
 
 
Upp