19

 
 
 
 Hallå! 
 
Var på första studentskivan för i år förra onsdagen. Var min "gamla" gymnasieskola Jensen så var kul att träffa lärarna och vissa elever också! Dock hade vi ingenstans att föra, så Jesper fick ställa upp att vi kunde vara där!
 
Hängde med Hedda förra torsdagen och vi drog ut på Upplands nation (första gången på nation för mig!!). Stängde dock redan klockan ett, så vi drog vidare till BJ efter!
 
Jobbade både lördag och söndag förra helgen. På lördagen hann jag dock åka ut till Björklinge för att fira finaste Jossan som fyller 20. Snackade skit, drack lite och käkade pizza innan dom drog ut och jag hem. Helt slut tyvärr.. Hade gärna hängt med dom.. Att Jossan hade köpt 4 familje-pizzor till oss ca 12 tjejer. Vi åt två totalt, hahah.. :/
 
Hela förra veckan bestod av plugg med Hanna i stort sett. Anna var med även hon ett tag i slutet på veckan! Hade tenta både torsdag och fredag, men nu är det äntligen bara en tenta kvar innan det är sommaruppehåll! Var NV i onsdags, och hade en kompis som tänkte skippa det bara för att han skulle hjälpa mig plugga extern haha! Fett snäll ju, dock fick han inte för mig, tyckte han borde ha en kul kväll istället och det är ändå inget som går in kvällen innan tenta..!
 
Efter tentan i fredags drog jag till Uppsala och mötte upp Melinda innan vi åkte vidare till Stockholm! Shoppade ett par timmar på kvällen innan vi åkte hem till mormor och käkade middag samt fixade till oss lite innan utgång! Var på café opera och både jag och Melinda hade så jääkla kul!! Skönt med utgång i Stockholm för en gångs skull och se lite nya ansikten osv! Trevligaste vakten jag träffat var det garanterat iaf, drog till och med ett skämt haha!
 
Bilder från Stockholm är för tillfället lite borttappat i icloud, men ska försöka få fram de så ni kan få se!
 
Kollade eurovision igår med Melinda och idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag i gefle! Har ingen föreläsning för ens på tisdag, men ska på möte imorgon angående tvåornas examensmiddag som jag ska fixa samt skönt att komma upp och hinna städa undan lite extra och inte bara snabb-städa haha!
 
PUSS!
 
| | Kommentera |

Kvalborg & Valborg

Firade kvalborg i förrgår hemma hos Melinda och med en grillkväll. Supergos! Och efter det kom det ett par kompisar till och vi chillkrökade lite.

Valborg detta år dock, så jäkla bra! Skulle äta champagne-frukost med Julia och Lovisa. Men Lovisa blev inringd på jobb och Julia blev sjuk, så frukosten var väl det enda som inte var så lyckat.. Drog in till stan och mötte upp Hanna SL och 4 av hennes kompisar och sen satte vi oss i ekonomikum. Jag och Hanna minglade dock runt lite där för var ett gäng från Gävle som hade kommit hit till Uppsala! Riktigt kul! 

Runt 5-6 åt vi äntligen lunch eller middag eller vad det var hahha.. Vi åt pizza och det var så jäkla gott efter en heldag i ekonomikum! 

Efter det drog vi hem till en tjej och hängde där ett tag innan vi drog vidare till någon skåning som bodde i centrala Uppsala! Så vi hängde där ett bra tag innan vi drog vidare till shot-luckan hela gänget som hade varit där hos skåningen. Fick lära mig lite golf-tips av någon som hade 3(!!!) i handikapp eftersom jag snart ska börja golfa haha! Och träffade även två killar där den ena körde och den andra hade kört rugby, så blev lite rugby-prat också, så det var riktigt kul! 

När vi väl kom till shot-luckan var det oklart om åldersgränsen, och jag var den enda som var under 20 haha. Så denna skåning gick fram och minglade med vakterna, men tror det hade varit lugnt ändå hahah.. Shotluckan är dock mitt nya favoritställe, var fett kul där! Dock ska man inte vara där för länge med tanke på att det bara är shots dom gäller..!

Efter shotluckan drog jag och Hanna och åt på Max innan jag lämnade henne vid tåget! Mötte upp min lillebror efter det där han var innan vi drog vääärldens pw genom hela Uppsala för att hinna med bussen haha.. Hann dock träffa Isak ett tag utanför BJ också och catcha upp lite!

Hela dagen var alltså i stort sett perfekt!
Jag och Hanna skulle ta en selfie och den där ville vara med haha.. Fett ful :/| | Kommentera |
Upp