19

 
 
 
 Hallå! 
 
Var på första studentskivan för i år förra onsdagen. Var min "gamla" gymnasieskola Jensen så var kul att träffa lärarna och vissa elever också! Dock hade vi ingenstans att föra, så Jesper fick ställa upp att vi kunde vara där!
 
Hängde med Hedda förra torsdagen och vi drog ut på Upplands nation (första gången på nation för mig!!). Stängde dock redan klockan ett, så vi drog vidare till BJ efter!
 
Jobbade både lördag och söndag förra helgen. På lördagen hann jag dock åka ut till Björklinge för att fira finaste Jossan som fyller 20. Snackade skit, drack lite och käkade pizza innan dom drog ut och jag hem. Helt slut tyvärr.. Hade gärna hängt med dom.. Att Jossan hade köpt 4 familje-pizzor till oss ca 12 tjejer. Vi åt två totalt, hahah.. :/
 
Hela förra veckan bestod av plugg med Hanna i stort sett. Anna var med även hon ett tag i slutet på veckan! Hade tenta både torsdag och fredag, men nu är det äntligen bara en tenta kvar innan det är sommaruppehåll! Var NV i onsdags, och hade en kompis som tänkte skippa det bara för att han skulle hjälpa mig plugga extern haha! Fett snäll ju, dock fick han inte för mig, tyckte han borde ha en kul kväll istället och det är ändå inget som går in kvällen innan tenta..!
 
Efter tentan i fredags drog jag till Uppsala och mötte upp Melinda innan vi åkte vidare till Stockholm! Shoppade ett par timmar på kvällen innan vi åkte hem till mormor och käkade middag samt fixade till oss lite innan utgång! Var på café opera och både jag och Melinda hade så jääkla kul!! Skönt med utgång i Stockholm för en gångs skull och se lite nya ansikten osv! Trevligaste vakten jag träffat var det garanterat iaf, drog till och med ett skämt haha!
 
Bilder från Stockholm är för tillfället lite borttappat i icloud, men ska försöka få fram de så ni kan få se!
 
Kollade eurovision igår med Melinda och idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag i gefle! Har ingen föreläsning för ens på tisdag, men ska på möte imorgon angående tvåornas examensmiddag som jag ska fixa samt skönt att komma upp och hinna städa undan lite extra och inte bara snabb-städa haha!
 
PUSS!
 
| |
Upp